Vernieuwenderwijs

🔏 Privacyverklaring

Omdat we op onze website bepaalde persoonsgegevens verzamelen, hebben we een privacyverklaring gemaakt. Die vind je op deze pagina. Deze persoonsgegevens worden alleen verwerkt voor het doel waarvoor ze verstrekt zijn en overeenkomstig met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet en de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Persoonsgegevens

Op Vernieuwenderwijs verzamelen we persoonsgegevens. We kunnen de volgende persoonsgegevens van je nodig hebben: naam, e-mailadres, adres van je website, wachtwoord, links naar social media en IP-adres.

Doel van het verzamelen van persoonsgegevens

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief hebben we je e-mailadres nodig. Verder onthoudt onze website wanneer je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief en zien we wanneer je je eventueel weer hebt uitgeschreven.

Als je een reactie plaatst onder een van onze artikelen vul je je naam, je e-mailadres en eventueel je website in. Als je een artikel plaats op onze website vul je je naam, je e-mailadres, je wachtwoord en eventueel je website en links naar social media accounts in.

Je e-mailadres wordt niet getoond op onze website. Wij gebruiken die alleen als we persoonlijk naar je wil reageren. Verder onthoudt de website je IP-adres. Dit is nodig zodat we gebruikers die ons spam sturen etc. kunnen blokkeren.

Cookies

Als je onze website opent verschijnt er bovenaan een balk waarbij je wordt gewezen op het gebruik van cookies. Deze cookies worden verzameld, zodat we informatie hebben over wie onze website bezoeken en hoe dat gebeurt. Hiervoor gebruiken we Google Analytics. Wil je niet dat er cookies op jouw apparaat worden opgeslagen? Bekijk dan About Cookies. Daar vind je hoe je het verzamelen van cookies uitschakelt en hoe je cookies verwijdert.

Delen van persoonsgegevens

Wij zijn de enige die namens Vernieuwenderwijs bij de persoonsgegevens kunnen komen. Je persoonsgegevens worden daarnaast opgeslagen op de servers. Deze zijn eigendom van de host van onze website (Xel Media) en van Mailchimp.

Bewaartermijn gegevens

Vernieuwenderwijs bewaart je e-mailadres zo lang je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Jouw rechten

De privacywetgeving brengt verschillende rechten met zich mee voor jullie als lezers.

  1. Inzage, rectificatie of wissen
    Je hebt recht op inzage van de gegevens die ik van je verzamel, je mag mij vragen om ze te rectificeren of om ze te wissen. Ik ben verplicht om dat te doen als je ernaar vraagt. De simpelste manier is om je uit te schrijven van de nieuwsbrief als je mailadres niet meer klopt en je weer in te schrijven met je nieuwe mailadres. Of door je definitief uit te schrijven van de nieuwsbrief.
  2. Bezwaar maken tegen verwerking
    Je mag bezwaar maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens
  3. Op intrekken toestemming
    Als je eerder toestemming hebt gegeven om je persoonsgegevens te gebruiken, kun je die toestemming alsnog intrekken zonder opgave van redenen.
  4. Klagen bij Autoriteit Persoonsgegevens
    Mocht het verwerken van de persoonsgegevens volgens jou niet op de juiste manier gaan, dan kun je altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.