Vernieuwenderwijs

👋 Over ons

Wat is Vernieuwenderwijs?
Vernieuwenderwijs.nl is een platform van, voor en door docenten die een interesse hebben in onderwijsinnovatie. Hier vind je artikelen, video’s en tips over de nieuwste ontwikkelingen, gedachtes over onderwijs, onderzoeken, professionalisering, apps en tools en lesideeën. Alles is waar mogelijk geschreven met een praktische insteek.

Iedereen die bezig is met onderwijs is welkom om op Vernieuwenderwijs een artikel te plaatsen over een idee, ervaring of onderzoek. Dit alles om je te inspireren om te innoveren; onderwijsinnovatie is leuk en dat mag gedeeld worden! Lijkt het je leuk om je eigen artikel te plaatsen? Registreer je dan via deze pagina.

🙋‍♂️ Wie zijn wij

Wij zijn Michiel Lucassen en Wessel Peeters, twee vo-docenten en onderwijskundigen. We zijn dagelijks veel bezig met onderwijs en om vast te leggen wat we doen en tegenkomen zijn we na het voltooien van de Master Leren en Innoveren in 2015 met Vernieuwenderwijs gestart. Eerst een klein blogje, inmiddels een platform voor onderwijsinnovatie waar we wekelijks bloggen en vanwaaruit we onze ervaring, kennis en expertise op het gebied van lesgeven en veranderkunde combineren om scholen te helpen werken aan beter onderwijs. Dit doen door innovatietrajecten te begeleiden, onderwijsadvies te geven en workshops en lezingen te verzorgen. Meer informatie over onze diensten, werkwijze en uitgangspunten kun je vinden op onze site onderwijsvormers.nl.

💡 Meer weten?

Als docenten en onderwijskundigen bieden we actieve workshops, inspirerende lezingen en innovatietrajecten. Bekijk onze diensten voor meer informatie!

Ga naar →

✉️ Net als meer dan 2500 anderen wekelijks een nieuwsbrief ontvangen, met onze nieuwste artikelen
én interessante linkjes? Vul hier je gegevens in:
Je hebt je succesvol geabonneerd!