Vernieuwenderwijs

👋 Over ons

Vernieuwenderwijs.nl is een platform van, voor en door docenten die een interesse hebben in onderwijsinnovatie. Hier vind je artikelen, video’s en tips over de nieuwste ontwikkelingen, gedachtes over onderwijs, onderzoeken, professionalisering, apps en tools en lesideeën. Alles is waar mogelijk geschreven met een praktische insteek.

Iedereen die bezig is met onderwijs is welkom om op Vernieuwenderwijs een artikel te plaatsen over een idee, ervaring of onderzoek. Dit alles om je te inspireren om te innoveren; onderwijsinnovatie is leuk en dat mag gedeeld worden! Lijkt het je leuk om je eigen artikel te plaatsen? Registreer je dan via deze pagina.

Bereik
Maandelijks wordt onze blog bezocht door ruim 35.000 unieke bezoekers en wekelijks ontvangen ruim 2500 personen onze nieuwsbrief met artikelen, links en meer.

👋 Wie zijn wij

Wij zijn Michiel en Wessel, twee vo-docenten en onderwijskundigen. We zijn dagelijks veel bezig met onderwijs en om vast te leggen wat we tegenkomen zijn we na het voltooien van de Master Leren en Innoveren in 2015 met Vernieuwenderwijs gestart. Eerst een klein blogje, nu steeds meer een platform voor onderwijsinnovatie vanwaaruit wij met onze ervaring als vakdocent, onderwijskundige kennis en veranderkundige expertise, scholen organisaties en bedrijven helpen met het werken aan beter onderwijs. Dit doen we zowel door workshops en lezingen te geven als verandertrajecten te begeleiden. Meer informatie over onze diensten kun je hier vinden.

✉️ Net als meer dan 2500 anderen wekelijks een nieuwsbrief ontvangen, met onze nieuwste artikelen
én interessante linkjes? Vul hier je gegevens in:
Je hebt je succesvol geabonneerd!