Vernieuwenderwijs

Over ons

Vernieuwenderwijs.nl is een website van, voor en door docenten die een interesse hebben in onderwijsinnovatie. Hier vind je artikelen, video’s en tips over onderwijsontwikkelingen, denken over onderwijs, onderwijsonderzoek, professionalisering, apps en tools en lesideeën. Alles is waar mogelijk geschreven met een praktische insteek.

Iedereen die bezig is met onderwijs is welkom om op Vernieuwenderwijs een artikel te plaatsen over een idee, ervaring of onderzoek. Dit alles om je te inspireren om te innoveren; onderwijsinnovatie is leuk en dat mag gedeeld worden! Lijkt het je leuk om je eigen artikel te plaatsen? Registreer je dan via deze pagina.

Wie zijn wij

Wij zijn Michiel en Wessel, twee VO-docenten die dit platform in 2015 zijn begonnen om onze interesse in onderwijs te delen. We zijn dagelijks veel bezig met onderwijs en willen middels dit platform zichtbaar maken hoe leuk en interessant het is!

Michiel Lucassen

Docent Innovatie & Prototyping, maar bovenal een enthousiaste en gedreven leraar met veel ideeën over hoe onderwijs beter, leuker en mooier kan. Veel bezig met en praat graag over makersonderwijs, creativiteit, 21st century skills en onderwijs voor de toekomst.

www.majl.nl
06 507 43 986
michiel@vernieuwenderwijs.nl

Wessel Peeters

Docent maatschappijleer en loopbaanbegeleiding, spelfanaat, gadgetfreak en alumnus master leren en innoveren. Actief bezig met onderwijsinnovatie: ik doe onderzoek, blog, verzorg workshops over onder andere gamification en formatief evalueren en ben actief in het ontwikkelen van onderwijsmateriaal zoals video's en activerende didactiek.

www.wesselpeeters.eu
06 271 35 888
wessel@vernieuwenderwijs.nl

Samengewerkt met

Naast het doen van onderzoek en het schrijven van artikelen geven we ook lezingen en workshops over de onderwerpen waarover we schrijven. Ook ondersteunen we organisaties en bedrijven bij onderwijsvraagstukken.

Kunnen we je ergens mee helpen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via info@vernieuwenderwijs.nl!

Hieronder een overzicht van de organisaties waarmee we hebben samengewerkt.

Volg ons

Makkelijk op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg ons op social media of via onze RSS feed!

Volg ons

Makkelijk op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg ons op social media of via onze RSS feed!

Net als meer dan 2000 anderen wekelijks een nieuwsbrief ontvangen, met onze nieuwste artikelen
én interessante linkjes? Vul hier je gegevens in:
Je hebt je succesvol geabonneerd!