Vernieuwenderwijs

Leren zichtbaar maken – 43 manieren (poster)

2017, een nieuw jaar met weer volop nieuwe mogelijkheden om elke dag te werken aan beter/leuker/mooier onderwijs. Goede voornemens zijn gemaakt en misschien nu al gebroken. De eerste lessen zitten er al weer op en iedereen kijkt weer met een nieuwe blik naar wat er komen gaat.

Om meteen goed te beginnen delen we in deze post graag het vervolg op een van de meest gelezen artikelen uit 2016: 8 alternatieven voor toetsing. In dat artikel hebben we het over 8 alternatieven, maar bij deze hebben we een poster met 43 verschillende manieren om het leren zichtbaar te maken.


Download A3

De poster is gratis te downloaden en te gebruiken, en ideaal om samen met leerlingen te bekijken en te bespreken. We zijn benieuwd naar de uitkomsten: wij zien bij ons op school in ieder geval steeds meer nieuwe voorbeelden van leerlingen die op creatieve wijze het leren zichtbaar maken.

Avatar

Michiel Lucassen

Docent, onderwijsontwerper & maker. Altijd veel ideeën, en op zoek naar de verbinding tussen leren, creativiteit en technologie. Onderwijs kan altijd beter, maar mag ook zeker leuker! Mede-oprichter van Vernieuwenderwijs.

1 reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief met onze nieuwste artikelen én interessante linkjes.

Please wait...

Bedankt, je staat op onze mailinglijst!

💡 Meer weten?

Als docenten en onderwijskundigen bieden we actieve workshops, inspirerende lezingen en innovatietrajecten. Bekijk onze diensten voor meer informatie!

Ga naar →