Vernieuwenderwijs

Leren zichtbaar maken – 43 manieren (poster)

Als docent heb je volop mogelijkheden om elke dag te werken aan beter/leuker/mooier onderwijs. Nieuwe dingen proberen hoort daarbij, en passende verwerkingsvormen zoeken is dan niet altijd eenvoudig. Om daarbij te helpen hebben we deze poster ontworpen, met daarin 43 verschillende voorbeelden van hoe je leren zichtbaar kunt maken.

Dit artikel is het vervolg op een van de meest gelezen artikelen: 8 alternatieven voor toetsing. In dat artikel hebben we het over 8 alternatieven, maar bij deze hebben we een poster met 43 verschillende manieren om het leren zichtbaar te maken.


Download A3

De poster is gratis te downloaden en te gebruiken, en ideaal om samen met leerlingen te bekijken en te bespreken. We zijn benieuwd naar de uitkomsten: wij zien bij ons op school in ieder geval steeds meer nieuwe voorbeelden van leerlingen die op creatieve wijze het leren zichtbaar maken.

Michiel Lucassen

Docent, onderwijsontwerper & maker. Altijd veel ideeƫn, en op zoek naar de verbinding tussen leren, creativiteit en technologie. Onderwijs kan altijd beter, maar mag ook zeker leuker! Mede-oprichter van Vernieuwenderwijs.

1 reactie

Geef een reactie

šŸ’” Onze diensten

Wil je hiermee aan de slag en kun je hulp gebruiken? Als docenten en onderwijskundigen helpen we graag.Ā Bekijk hier ons aanbod:

Ga naar ā†’

Blijf op de hoogte!

Elke week dit soort artikelen & interessante linkjes ontvangen in onze nieuwsbrief?

Please wait...

Bedankt, je staat op onze mailinglijst!