Vernieuwenderwijs

💾 Downloads

In verschillende artikelen bieden we een download link aan. Voor het overzicht hebben we de downloads allemaal bij elkaar gezet op deze pagina. Ze zijn gratis te gebruiken en te delen, maar we stellen een vermelding wel op prijs.

43 manieren om leren zichtbaar  te maken

Leren zichtbaar maken, hoe doe je dat? In de loop der tijd hebben we verschillende manieren verzameld en hier ook over geschreven. In deze poster zie je 43 verschillende ideeën  die je kunt gebruiken om leerlingen hun leren zichtbaar te laten maken.

DownloadLees meer

 

Motivatie meten met de SRQ-vragenlijst

motivatie vragenlijstLeren zichtbaar maken, hoe doe je dat? In de loop der tijd hebben we verschillende manieren verzameld en hier ook over geschreven. In deze poster zie je 43 verschillende ideeën  die je kunt gebruiken om leerlingen hun leren zichtbaar te laten maken.

DownloadLees meer

LOB Inspiratiekaarten

Om te werken aan de loopbaancompetenties hebben we 20 inspiratiekaarten gemaakt: 4 kaarten per competentie. Op iedere inspiratiekaart staat aangegeven aan welke competentie je werkt, wat de opdracht inhoudt en hoe je deze stap-voor-stap kunt uitvoeren.

DownloadLees meer

 

Vragenlijst loopbaancompetenties

Wanneer je aan de slag gaat met loopbaanbegeleiding kom je al snel in aanraking met de loopbaan competenties. Deze 5 competenties zijn gericht op het in kaart brengen van de vaardigheden die je nodig hebt om zelf sturing te kunnen geven aan je loopbaan.

DownloadLees meer

Volg ons

Makkelijk op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg ons op social media of via onze RSS feed!

✉️ Nieuwsbrief

✏️ Artikel plaatsen

Ook een artikel plaatsen op Vernieuwenderwijs? Maak dan je eigen account aan:

Account maken →