Vernieuwenderwijs

Vernieuwenderwijs Academie

Naast onze innovatietrajecten, trainingen en keynotes, bieden we vanuit onze academie een leergang curriculumontwerp en een leergang krachtige didactiek.

Door deel te nemen aan een leergang word je een jaar lid van onze community, krijg je toegang to alle content en webinars en ga je samen met ons en de andere leraren, onderwijskundigen en andere professionals actief aan de slag met het (vorm)geven van krachtig onderwijs. Bekijk hieronder de leergangen.

Leergang Curriculumontwerp

Start oktober 2022

Een leergang van 1 jaar, waarin je alles leert wat je nodig hebt om van les-gever te veranderen in onderwijsontwerper. Om hier invulling aan te geven ga je aan de slag in vier periode’s aan de slag met leerdoelen en leeruitkomsten, betekenisvolle toetsing, formatief handelen en diep en motiverend leren.

Leergang Krachtige Didactiek

Start oktober 2022

Een leergang van 1 jaar, waarin je alles leert over krachtige didactiek. We gaan diep in op de theorie en vooral hoe je dit in je eigen lessen kunt doen. Om hier invulling aan te geven ga je aan de slag met onderwerpen als motivatie, feedback, leerstrategieรซn en coaching.