Over

Wat is vernieuwenderwijs

Vernieuwenderwijs.nl is een website van en voor docenten die een interesse hebben in onderwijsinnovatie, in het bijzonder in combinatie met technologie en het doen van onderzoek en waar mogelijk met een praktische insteek.

Op deze website vind je updates over de nieuwste innovaties, artikelen over de achtergronden er van en tools als apps, website’s en programma’s met bijbehorende uitleg zodat je het direct kunt toe passen binnen je eigen onderwijspraktijk. Ook werken we met gastschrijvers: iedereen is welkom om een gastartikel te plaatsen over een idee, ervaring of onderzoek. Dit alles om je te inspireren om te innoveren; onderwijsinnovatie is leuk en dat mag gedeeld worden!

Naast het doen van onderzoek en het schrijven van artikelen geven we ook lezingen en workshops over de onderwerpen waarover we schrijven. Ook ondersteunen we organisaties en bedrijven bij
onderwijsvraagstukken.

Hieronder een overzicht van de organisaties waarmee we hebben samengewerkt.

Samengewerkt met

Wie zijn wij

Gastschrijvers

Naast dat wij zelf artikelen schrijven, zijn ook gastschrijvers meer dan welkom om artikelen te plaatsen. Lijkt het je leuk een artikel te plaatsen? Neem dan contact met ons op! De volgende gastschrijvers hebben één of meerdere artikelen geschreven:

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Net als meer dan 1000 anderen wekelijks een nieuwsbrief ontvangen, met onze nieuwste artikelen
én interessante linkjes? Vul hier je gegevens in:
Je hebt je succesvol geabonneerd!