Vernieuwenderwijs

👋 Over ons

Vernieuwenderwijs.nl is een platform van, voor en door docenten die een interesse hebben in onderwijsinnovatie. Hier vind je artikelen, video’s en tips over de nieuwste ontwikkelingen, gedachtes over onderwijs, onderzoeken, professionalisering, apps en tools en lesideeën. Alles is waar mogelijk geschreven met een praktische insteek.

Iedereen die bezig is met onderwijs is welkom om op Vernieuwenderwijs een artikel te plaatsen over een idee, ervaring of onderzoek. Dit alles om je te inspireren om te innoveren; onderwijsinnovatie is leuk en dat mag gedeeld worden! Lijkt het je leuk om je eigen artikel te plaatsen? Registreer je dan via deze pagina.

Er zijn meer mogelijkheden dan ooit en we weten dankzij onderzoek ook steeds beter wat werkt in de klas. Het is dus bijna vreemd om niet actief bezig te zijn met het verbeteren van het onderwijs!

👋 Wie zijn wij

Wij zijn Michiel en Wessel, twee vo-docenten & onderwijskundigen. We zijn dagelijks veel bezig met onderwijs en om vast te leggen wat we tegenkomen zijn we daarom in 2015 met Vernieuwenderwijs gestart. Eerst een klein blogje, nu steeds meer een platform voor onderwijsinnovatie vanwaaruit wij met onze ervaring als vakdocent, onderwijskundige kennis en expertise op het gebied van veranderkunde scholen, organisaties en bedrijven helpen met het werken aan beter onderwijs. Meer informatie daarover kun je hier vinden.